År 1961 lanserade KGB Project ISIS, en topphemlig program för att få utomjordisk teknologi. Det kulminerade med upptäckten av en 13.000 år gammal främmande kropp i en grav i Giza platån i Egypten.

Under de första åren av det kalla kriget, fruktade ryska militära tjänstemän USA hade vunnit en taktisk fördel genom reverse-engineering utomjordisk teknologi, förmodligen genom att studera UFOs såsom den som kraschade nära Roswell. Bestämd att ha avancerad teknik själva använde ryssarna sina underrättelsetjänster för att lokalisera flera ställen där utomjordiska artefakter kan hittas.

osiris_tomb-1.jpgEn av dessa platser var en forntida grav ligger i Giza platån i Egypten. De bygger sin sökning på en gammal legend om grav Visitor Gud.

Som historien går, två beduiner misstag snubblat på gamla viloplats av en främmande besökare.Omedelbart efter att graven, föll de två män sjuk och var på sjukhus.Innan de dukade under för den mystiska sjukdom, kunde de ge information om graven befinner sig.

De egyptiska myndigheterna handlade denna information med sina ryska allierade, som ville nå grav Visitor Gud innan CIA fick reda på det.Som ett resultat, de snabbt organiserade en projekt ISIS expedition. En grupp av sovjetiska Egyptologists, forskare och militär personal fick hjälp av sina egyptiska motparter att hitta graven. Denna information kontrolleras av ryska forskare Viktor Ivanvich, som hade tillgång till sekretessbelagda KGB dokument:

Det råder ingen tvekan om att en liten grupp av ryska forskare med militära experter har upptäckt en grav i Egypten 1961. Men i de dokument som aldrig har avslöjat exakt vad som finns inuti sarkofagen.Endast källor av högsta rang av KGB vet att vi har hittat resterna av en främmande varelse som dog i Egypten 10000 före Kristus. "

Den ryska-egyptiska expedition lyckats avslöja graven och enligt uppgift säkrade många artefakter. Enligt en rapport till en högre officer i KGB, var 15 lådor av artefakter tas från grav Visitor Gud.

Hieroglyfiska inskriptioner kopierades och översatt. Bland de inskriptioner var en profetia förutsäga om återkomsten av en bevingad främmande gud. I rapporten nämns också närvaron av en skyddande barriär:

Under inspektionen av väggarna märkte vi en konstig motbjudande kraft kommer ut ur väggarna. Vi kunde inte hitta någon vetenskaplig förklaring.